Hlavní stránka Pro novináře AB testování kontaktních formulářů

AB testování kontaktních formulářů

28.11.2015 | autor: Ondřej Koláček

O tom, že je třeba webovou prezentaci stále zdokonalovat jsme se přesvědčili na našem projektu.

Testovali jsme, různé podoby formulářových prvků na webu. Výsledky nás průběžně překvapovaly. U každého formuláře došlo k 2 000 zobrazení, procenta označují konverzní poměr.

Souběžně s testováním jsme vyhodnocovali konverzní cesty internetové reklamy, procenta zde ukazují podíl využití kontaktních možností na stránce.

Výsledek? Web není hotový se spuštěním a průběžné úpravy spojené s testováním přinášejí výsledky.

Další články z roku 2015

14.12.2015

5 tipů od mágů newsletterů

Jak napsat úspěšný newsletter pro stovky tisíc lidí? Pár triků ze své práce na prosincové akci MARKETING MONDAY prozradily holky z Nýdrle, které píší newslettery pro Vodafone. Své tipy přidala i Martina Kočařová z Bonami. To nejzajímavější ale skrývala teprve ta třetí přednáška v pořadí.

11.11.2015

Úspěšný e-shop pro Flex-tex Central Stock

Pro společnost Flex-tex Central Stock jsme realizovali e-shop s meziročním růstem KPI v desítkách procent.

15.8.2015

Rezidence Zbraslav se zabydlela v nové prezentaci

Zcela nový web pro úspěšného developera Doma je Doma a jeho projekt Rezidenci Zbraslav vytvořila internetová agentura NETservis za necelé 3 týdny.

1.8.2015

Biovetě jsme naočkovali 8 jazyčný web

Jeden z největších výrobců veterinárních léčiv, který má ve farmaceutické oblasti na kontě mnoho patentovaných přípravků a v zádech 600 zaměstnanců, je společnost Bioveta. Starou verzi internetové prezentace předělala agentura NETservis a vytvořila z něj moderní a funkční web.

19.6.2015

Ocenění v Internet Effectiveness Awards 2014

V prestižní webové soutěži Internet Effectiveness Awards Za rok 2014 vyhrál projekt NETservisu s názvem Český konzultační portál druhé místo. Tentokrát v kategorii Neziskový sektor, lidská práva a životní prostředí. Soutěž pořádá Asociace.biz a každoročně vyhlašuje nejefektivnější webové řešení uplynulého roku.

21.5.2015

Levnější energie z České spořitelny

Nejen klienti České spořitelny mohou nyní ušetřit na energiích. S tím jim pomůže nová internetové prezentace společnosti ErES. Každý si může jednoduše spočítat, kolik lze na energiích ušetřit. Společnost Erste Energy Services (ErES) je 100% dceřinou firmou České spořitelny a zároveň jedním z předních dodavatelů v oblasti výkupu elektřiny a plynu z obnovitelných zdrojů energií.