Hlavní stránka Pro novináře Biovetě jsme naočkovali 8 jazyčný web

Biovetě jsme naočkovali 8 jazyčný web

1.8.2015 | autor: Veronika Hrubešová

Jeden z největších výrobců veterinárních léčiv, který má ve farmaceutické oblasti na kontě mnoho patentovaných přípravků a v zádech 600 zaměstnanců, je společnost Bioveta. Starou verzi internetové prezentace předělala agentura NETservis a vytvořila z něj moderní a funkční web.

8 jazykových mutací, včetně neobvyklé turecké, je jednou z nejzajímavějších výhod nového webu. Kvůli jazykovým mutacím, i když původně byly naplánovány pouhé 3, bylo nutné kompletně upravit redakční systém WebRedakce pro co nejlepší funkčnost. „Nejdelšími pracemi bylo, krom jiného, přenést všechna rozsáhlá data ze staré verze stránek. Jen na produktech všech jazykových mutací pracovala většina členů týmu několik týdnů.“, říká Pavel Břichnáč, manažer projektu.

Stránky obsahují přes dvě stě veterinárních přípravků pro rozmanitá zvířata, jako jsou koně, lišky, kozy, krávy, prasata či králíci. Přípravky jde dobře vyhledávat dle typu zvířete.

Nedlouho po spuštění webu byl naprogramován také eshop s volně prodejnými veterinárními léky. Web je plně responzivní, tedy je uzpůsoben pro počítače, tablety a mobilní telefony.