Hlavní stránka Pro novináře NETservis znovu na stupních vítězů v soutěži WebTop100

NETservis znovu na stupních vítězů v soutěži WebTop100

8.11.2013

Pražská internetová agentura NETservis s.r.o. se umístila na druhém místě v lukrativní soutěži v oblasti digitálního marketingu v ČR WebTop100 v kategorii Firemní web - Průmysl a energetika. Oceněným projektem NETservisu je profesionální web pro společnost SEKO Aerospace, a.s.

„I když jsme skončili za favoritem kategorie ČEZ, těší nás, že jsme se umístili před společnostmi jako PRE, E.ON, Škoda.cz, Zentiva atd. Je trochu škoda, že nám prvenství relativně těsně uteklo, ale alespoň máme o to větší chuť k tomu, abychom bojovali dál a i nadále vylepšovali a zdokonalovali svou práci“, říká Jakub Provazník, projektový manažer oceněného projektu.

Společnost NETservis s.r.o. se pohybuje na trhu v oblasti profesionálního webdesignu a IT již 15 let. Jejich váženými klienty jsou jak veliké firmy, tak i fyzické osoby. Zaměstnávají odborníky v oboru s mnohaletými zkušenostmi a mohou se pochlubit více než 250 referencemi aktuálních internetových prezentací od spokojených zákazníků. Jejich devizou je vysoké pracovní nasazení a přátelský přístup k zaměstnancům.

WebTop100 je největší soutěž v oblasti digitálního marketingu v ČR, ve které každoročně soutěží téměř 200 firem. Kromě kategorie Firemní web s 11 oborovými žebříčky jsou soutěžící umísťováni do dalších pěti kategorií – Microsite, Mobilní řešení webů, Social Media marketing, Digitální kampaň a Nejefektivnější digitální řešení. Hodnotí se splnění hned několika oblastí – přehlednost, intuitivnost, bezpečnost, uživatelská přívětivost webu, atraktivita designu a další kritéria.