Hlavní stránka Pro novináře Ocenění v Internet Effectiveness Awards 2014

Ocenění v Internet Effectiveness Awards 2014

19.6.2015 | autor: Superadmin NETservis

V prestižní webové soutěži Internet Effectiveness Awards Za rok 2014 vyhrál projekt NETservisu s názvem Český konzultační portál druhé místo. Tentokrát v kategorii Neziskový sektor, lidská práva a životní prostředí. Soutěž pořádá Asociace.biz a každoročně vyhlašuje nejefektivnější webové řešení uplynulého roku.

Český konzultační portál vznikl v reakci na ne vždy profesionální praktiky České kanceláře pojistitelů, která vymáhá částky za často neoprávněné výzvy k úhradě zákonného příspěvku nepojištěných. Web stopckp.cz nabízí návod k řešení těchto problémů a nabízí svým klientům veškeré informace k této problematice a v současné době zastupuje na 7736 klientů.

Česká kancelář pojistitelů obešle ročně až 400 motoristů, přičemž často upomíná vlastníky vozidel, kteří svůj vůz již prodali, nebo jej sice stále vlastní, ale z nějakého důvodu již neprovozují. Český konzultační portál majitele těchto neoprávněných výzev zastupuje a vymáhá jejich peníze zpět.