Hlavní stránka Pro novináře Profesionální web je vstupní branou k zákazníkům

Profesionální web je vstupní branou k zákazníkům

18.9.2013

Jedním z nejzajímavějších a nejrozsáhlejších projektů, který společnost NETservis s.r.o. tento rok vytvářela, je vysoce profesionální prezentace pro firmu SEKO Group a.s.

Firma NETservis s.r.o. se pohybuje na trhu v oblasti IT a reklamy již od roku 1998. Její klient, společnost SEKO Group a.s., je nadnárodní firma zabývající se výrobou klíčových součástek pro proudové motory letadel a parní turbíny. Jejich produkce v posledních letech vysoce vzrostla a ještě více tak upevnila svou pozici v oblasti leteckého a energetického průmyslu.

Právě z důvodu rychlého růstu a stále častější účasti společnosti na světových veletrzích, vznikla potřeba moderního a profesionálního webu. Nová prezentace byla zpracována 16. členným týmem odborníků ze společnosti NETservis s.r.o. Původním záměrem bylo vytvoření jednoduchého a pro klienty čitelného webu, který není zaměřen na obsáhlé texty, ale na jednoduchou strukturu a čitelné informace.

Prvním krokem byla celková vstupní analýza, realistický návrh struktury a rozložení stránek, byl zpracován grafický návrh hlavní strany a podstránek, byla vytvořena html šablona a autorské fotografie pořízené přímo z helikoptéry firemním fotografem. Byl nasazen a dle potřeb klienta upraven redakční systém WebRedakce. Po ukončení prací ze strany společnosti NETservis s.r.o. si klient bude moci zcela sám a libovolně aktualizovat a doplňovat vše, co potřebuje.

Pro potřeby zahraničních klientů byly přeloženy celkem 4 jazykové mutace – anglická, německá, italská a portugalská. Jelikož má společnost klienty po celém světě, je pro snadný přístup cizinců automaticky měněna jazyková mutace dle nastavení jejich prohlížeče.

Grafici zpracovaly fotografie pro animace na homepage, upravili a vyretušovali fotografie, bylo sestříháno video na homepage a v neposlední řadě se precizně otestovala bezpečnost a funkce celého webu.

Jako malý bonus může návštěvníka při opakované návštěvě překvapit skrytá animace na hlavní straně.  Když budete mít chuť, zkuste ji objevit.