Hlavní stránka Pro novináře 5 ocenění jsme si odnesli z Internet Effectiveness Awards

5 ocenění jsme si odnesli z Internet Effectiveness Awards

25.10.2017 | autor: Superadmin NETservis

V prestižní souteži Internet Effectiveness Awards byla i letos udělována ocenění za nejefektivnější digitální řešení na českém internetu. Soutěž vyhlašuje Asociace.biz a jako každý rok, odborná porota hodnotila projekty zejména na základě konkrétních výsledků a úspěchů, kterých řešení dosáhla prostřednictvím digitálních médií. Ani letos NETservis neodcházel s prázdnou!

Byli jsme oceněni hned v pěti kategoriích. V kategorii Neziskový sektor a obecně prospěšné projekty jsme získali 3. místo s projektem Ježíškem po celý rok neziskové organizace Zajíček na koni, který již dvanáct let pomáhá dětem a dospělým s fyzickým, mentálním a sociokulturním handicapem. Stejné ocenění jsme si odnesli také v kategorii Mobilní aplikace za aplikaci Autoškola - eTesty.

Druhá místa jsme obsadili v kategorii Spotřební zboží a služby a v kategorii E-shopy. Konkrétně pak za webové stránky Proficatering zadané profesionální cateringovou společností Styl Profi a za nový e-shop Karmelitánského knihkupectví.

Služba Click2Claim, která usnadňuje vymáhání škod od leteckých společností, ovládla kategorii Cestovní ruch a dopravní služby. Za portál pro uplatnění nároků při nepravidelnosti v letecké přepravě a pro ochranu práv pasažérů a jsme si hrdě odnesli první ocenění!