Hlavní stránka Pro novináře Tři ocenění ze soutěže Internet Effectiveness Awards

Tři ocenění ze soutěže Internet Effectiveness Awards

2.7.2019 | autor: Antonín Vydra

I letos proběhla prestižní soutěž IEA, která každoročně udílí ceny nejefektivnějším internetovým řešením na české scéně. Bylo nám potěšením od odborné poroty opět převzít ocenění, tentokrát ve třech kategoriích.

Díky usilovné práci celého týmu jsme mohli do soutěže přihlásit dva projekty a všechny přihlášky jsme dokázali proměnit v medailové umístění.

V nabité konkurenci v kategorii e-shopů se dokázal prosadit náš opečovávaný obchod s botami a módou Rock Spring. Je nám ctí být partnerem výrobce a prodejce originální gumičkové obuvi, pro kterého jsme e-shop rozjeli tzv. od nuly. Díky důvěře zákazníka celý e-shop spravujeme a průběžně pilujeme. I díky tomu se mohl stát tak úspěšným.

A hned dvě ocenění si odnesl krásný a velmi navštěvovaný web HF Pastry Academy. Bronz získal v kategorii firemní weby a na druhé pozici se umístil v kategorii malé a začínající projekty. Díky odlehčenému designu, ale hlavně uživatelské přístupnosti se na kuchařské kurzy přihlásily stovky účastníků, a web byl tak právem oceněn právě na soutěži efektivity.