Hlavní stránka Pro novináře Web, který zachraňuje dětský úsměv

Web, který zachraňuje dětský úsměv

2.11.2016 | autor: Superadmin NETservis

Posláním Nadace Nova je pomoci dětem, které se nenadále ocitly v tíživé situaci a potřebují pomoci ke zkvalitnění svého života. Nadace Nova jim pomáhá v oblasti zdraví, vzdělání, domova a humanitární pomoci. Nadaci zaštiťuje její patronka Kristina Kloubková, moderátorka Televizních novin na Nově.

Hravá grafika vznikla přímo u klienta na základě konzultací a navržených schémat od NETservisu. Klient potřeboval vytvořit šablony a nasadit redakční systém. Web byl vytvořen velmi rychle, už za tři týdny byl spuštěn, aby mohl pomáhat a vše bylo sladěno s připravovanou kampaní přímo na TV NOVA.

Cílem bylo vytvořit jednoduchou a funkční internetovou prezentaci, kde by mohly rodiče dětí zažádat o pomoc a zároveň dárci měli možnost jim prostřednictvím webu pomoci. Děti mohou požádat o pomoc přes formulář, který jsme pro web speciálně vytvořili. Dali jsme si záležet, aby žádost o pomoc byla co nejjednodušší a formulář se snadno vyplňoval, čemuž přispěly funkční prvky, které formulář obsahuje.

Výsledkem jsou přehledné, jednoduše ovladatelné webové stránky, které jsou navíc responzivní, aby si je bylo možné prohlížet i v mobilních zařízeních.