Hlavní stránka Pro novináře Získali jsme další ocenění!

Získali jsme další ocenění!

1.12.2022

Po dvouleté pauze tento rok opět proběhla prestižní soutěž Internet Effectiveness Awards. S radostí můžeme oznámit, že jsme získali další ocenění za naší práci.

IEA je nejprestižnější česká soutěž efektivity digitálních projektů, kterou pořádá Asociace dodavatelů internetových řešení. Přínos digitálních projektů hodnotí odborná porota.

Do letošního ročníku jsme se přihlásili s projektem GASTRO-TIP a v kategorii E-commerce B2B jsme získali druhé místo. Jedná se o náročný projekt, který i nadále rozvíjíme a děkujeme klientovi za důvěru, kterou do nás a hlavně do našeho projektového manažera Antonína Černého vkládá.

„NETservis je pro nás spolehlivým partnerem, na kterém oceňujeme jejich nasazení, vstřícnou komunikaci a především flexibilitu, díky které se nám společně a rychle podařilo vyřešit jakýkoliv problém. Víme, že se na ně můžeme spolehnout, a to je pro nás na ta nejvyšší hodnota. Těšíme se na další projekty,“ říká Jan Běloch, projektový IT manažer Gastro-tipu.