Jsme nadšení, že jsme se umístili na třetím místě v prestižní soutěži Internet Effectivness Award! V kategorii E-commerce B2B projekt dosáhl na 3. místo B2B e-shop a nabídkový systém gastro-tip.cz.  Tato soutěž je renomovaným hodnocením kvality webů a e-shopů, a naše místo na stupních vítězů je odměnou za naši oddanost vytváření skvělých online zážitků pro naše zákazníky.

Kvalitní online obchody

Pro nás představuje umístění ocenění za práci na projektech, na kterých pracujeme již několik let. Snažíme se přinášet našim klientům nejen vizuálně atraktivní, ale zejména funkční webové aplikace postavené na moderních technologiích. Tyto aplikace automatizují mnoho procesů, což našim klientům umožňuje zaměřit se na klíčové aspekty svého byznysu.

Týmová práce

Toto ocenění reflektuje úsilí a spolupráci všech našich oddělení, od designu a vývoje přes marketingové konzultace, podporu a neustálý rozvoj našich online obchodů. Je to potvrzení naší schopnosti spojit síly a vytvořit komplexní online prostředí, které efektivně slouží našim zákazníkům.

Poděkování našim zákazníkům

Na závěr bychom chtěli upřímně poděkovat všem našim zákazníkům, kteří v nás mají důvěru a využívají naše online služby. Bez vaší podpory bychom nedosáhli takových úspěchů.

Děkujeme vám za vaši důvěru!