Na nových webových stránkách společnosti Kapoli a.s., vytvořených firmou NETservis s.r.o., najdete zcela unikátní informační systém, první na českém trhu. Automaticky vybírá pro uživatele ten nejvhodnější a nejvýhodnější hypoteční produkt podle jím zadaných kritérií a požadavků. Za tímto účelem selektuje ze zcela reálných informací o bankách a jejích produktech. Výsledek pak do několika minut zasílá do uživatelovy schránky.

Společnost NETservis s.r.o. vytvořila celou internetovou prezentaci, poskytla webhosting, vytvořila grafiku na míru, zlom a především vložila do databáze velké množství formulářů s validacemi. Dále společnosti Kapoli a.s. poskytuje velkou část webových služeb, registraci uživatelů a správu jejich schránek, ve kterých se shromažďují jejich požadavky na hypoteční produkty. Do těchto schránek se pak vrací PDF s informací o nejvhodnějším produktu. Tyto PDF společnost NETservis s.r.o. přebírá a skladuje.

Celý systém pracuje na rozsáhlé databázi, ze které získává téměř veškeré informace, včetně popisků k formulářovým oknům a nápovědy. Byl implementován Google Analytics. To vše bylo vytvořeno expresně, během jednoho měsíce.