Jsme nadšení, že jsme se umístili dvakrát na druhém místě v prestižní soutěži WebTop 100! V kategorii Velký B2C projekt dosáhla na 2. místo kulturistika.com a v kategorii B2B portál B2B e-shop a nabídkový systém gastro-tip.cz.  Tato soutěž je renomovaným hodnocením kvality webů a e-shopů, a naše místo na stupních vítězů je odměnou za naši oddanost vytváření skvělých online zážitků pro naše zákazníky.

Kvalitní a inovativní e-shopy

Umístění je pro nás oceněním práce na projektech, které v obou případech vyvíjíme několik posledních let. Především pak snahy přinášet klientům nejen vizuálně přitažlivé, ale hlavně funkční webové aplikace postavené na moderních technologiích, které automatizují maximum práce a tím umožní se soustředit na stěžejní části byznysu.

O pohledu ze strany klienta si můžete přečíst i na webu kulturistika.com: https://www.kulturistika.com/uzitecne-informace/co-se-u-nas-deje/ziskali-jsme-druhe-misto-na-prestizni-soutezi-webtop100

Odměna za Týmovou Práci

Toto ocenění je také výsledkem týmové práce a spolupráce všech našich oddělení – od designu a vývoje, přes marketingové konzultace, podporu a neustálý rozvoj e-shopů. Je to potvrzení naší schopnosti spojit síly a vytvářet komplexní online prostředí, které skvěle slouží našim zákazníkům.

Děkujeme našim Zákazníkům

Na závěr bychom chtěli upřímně poděkovat všem našim zákazníkům, kteří nám věří a využívají naše online služby. Bez vaší podpory bychom nedosáhli takových úspěchů. Slibujeme, že vás nezklameme a že budeme i nadále pracovat na tom, abychom vám poskytovali skvělé online zážitky.

Děkujeme za vaši důvěru!