Hlavní ocenění 16. ročníku soutěže WebTop100 získal opětovně NETservis. V kategorii Gastronomie zvítězily webové stránky české společnosti Styl Profi s.r.o. s názvem Proficatering. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhlo včera, 15. listopadu 2017, v Národním domě na Vinohradech.

WebTop100 je největší soutěží v oblasti digitálního marketingu v České republice, které se účastní každoročně téměř 200 firem. Odborná porota WebTop100 oceňuje kvalitu a profesionalitu webů a marketingových projektů českých firem. Soutěžící jsou oceňováni například  v kategoriích Nejefektivnější digitální řešení, Digitální reklamní kampaň, Obsahový marketing a další.

Společnost Styl Profi s.r.o. působí na trhu od roku 1997 a zajišťuje catering na akcích renomovaných firem v  celé České republice. Nabídka jejich služeb je rozsáhlá a zasluhuje komplexní, přehledné a reprezentativní responzivní webové stránky. O ty se postaral projektový manažer NETservis Antonín Černý.

“Web Proficatering.cz je pro mě srdcovou záležitostí. S majitelem společnosti, panem Michalem Polankou, spolupracuji již několik let. Zažili jsme spolu zrození jejich prvního základního webu, změnu za nepoužitelnou šablonu WordPressu a nakonec v NETservisu i opravdu moderní web a třetí místo na WebTop100 v roce 2016. Díky zpětné vazbě odborníků z poroty a maximální důvěře ze strany klienta se nám podařilo redesignovat web a upravit jej tak, abychom dosáhli na vytoužené vítězství,” říká Antonín Černý, projektový manažer oceněného projektu.