Společnost NETservis s.r.o. spustila dva nové weby zadané neziskovou organizací Generation Europe Foundation - anglická verze stránek www.consumer-education.eu a česká verze www.spotrebitel-vzdelavani.cz. Zadavatel dodal design a vše ostatní již bylo na společnosti NETservis s.r.o.

Jelikož se jedná o neziskovou organizaci, která k tomuto projektu navíc využila dotačních titulů, poskytla společnost NETservis s.r.o. slevu, kterou umožňuje uplatnit právě neziskovým organizacím. Design stránek byl dodán zadavatelem a my jsme tuto grafiku převedli do HTML, nasadili databázi a podpořili vše programováním a administrací. Výsledkem je velmi zajímavá prezentace.

Na stránkách nechybí informace o Generation Europe Foundation, jejích partnerech a kontaktech. Zajímavým prvkem je možnost newsletteru (zasílání novinek na zadaný email) a umístění mapy stránek. Hlavní částí prezentace je ovšem publikační systém pro články, který umožňuje publikovat informace z oblasti spotřebitelského vzdělávání zařazené do různých kategorií.