Společnost NETservis s.r.o. provedla několik výrazných změn na stránkách TCM, které lze nalézt na několik adresách: www.herbstrade.cz, www.cinske-bylinky.eu a www.cinskebylinky.eu.

Společnost TCM Herbs Trade patří mezi dlouhodobé zákazníky společnosti NETservis s.r.o., se kterými probíhá komunikace a vývoj stránek prakticky neustále. Společnost se specializuje na import a prodej léků a přípravků tradiční čínské medicíny. Na stránkách funguje interaktivní poradna a databáze produktů s několika možnostmi vyhledávání atd.

Mezi provedenými změnami na prvním místě uvedeme novou titulní animaci, na které nový orosený list vystřídal čajový servis (tyto dvě animace se budou v budoucnu střídat). Co se týče dalších změn na hlavní straně, tak zde přibylo hned několik novinek. Byl zde umístěn seznam tipů měsíce - to jsou produkty, které jsou vybrány v sekci Tipy měsíce. Na hlavní straně byl rovněž přidán formulář pro newsletter (po přidání emailu do tohoto políčka dojde k autorizaci, na základě čehož budou na zadaný email zasílána obchodní sdělení) a formulář pro návrhy návštěvníků na zlepšení stránek.

Co se týče systému produktů, byl vylepšen několika drobnými úpravami a zejména byl zaveden systém detailových stránek pro produkty. Při výpisu produktů zařazených například k jedné anamnéze dojde k výpisu seznamu produktů a až po kliknutí na ně dojde k zobrazení detailu produktu. Mezi nejnáročnější části patřilo nasazení nového slevového systému pro zákazníky. Jistě si pravidelní návštěvníci všimnou i změn ve struktuře menu.