Málokterá společnost už jen díky vzhledu svých budov, aut a celkového svého designu, budí takovou pozornost jako společnost AZAPA beton a.s.. Ať vám její název připadá známý či nikoli, podívejte se na jejich nové stránky.

Společnost ZAPA beton a.s. je známa mezi odbornou i laickou společností zejména díky svým kvalitním službám a také díky svéráznému vzhledu, kterému se nevyhne žádný majetek firmy. Pomalované betonárny jsou toho snad největším příkladem, ale běžně můžete na silnicích potkat podobně krásně pomalovaná vozidla ZAPA beton. Zkrátka a dobře celá tato společnost svým vzhledem budí velmi pozitivní dojmy. Celý tento nezaměnitelný design, který přispívá ke zkrášlení okolí betonáren a který výrazně odlišuje firmu ZAPA beton od běžných chmurných společností, je dílem akademického architekta Jana Rady.

Společnost NETservis s.r.o. vyhrála výběrové řízení na vývoj nové internetové prezentace společnosti ZAPA. Bylo zde naprosto nezbytné zachovat stávající corporate identity celé firmy. Při vytváření výsledného designu prezentace tedy došlo k velmi úzké a úspěšné spolupráci mezi našimi pracovníky a autorem jedinečného designu společnosti ZAPA, kterým je akademický architekt Jan Rada.

Samotná prezentace jen hýří barvami a v její vrchní části se nachází flashová animace jak jinak než s motivem betonování. Krom podrobného profilu společnosti ZAPA, kde se mimo jiné mohou návštěvníci stránek dozvědět, že předmětem podnikání společnosti ZAPA je hlavně výroba, rozvoz a umístění betonu, se na stránkách nalézá i zajímavá rubrika Galerie, kde se nachází až několik desítek fotografií, na kterých je vyobrazen design firmy. Například fotka nádherně pomalované betonárny je opravdu unikátní jev.