Tvoříme projekty na které jsme hrdí. Proto jsme se i letos přihlásili do soutěže WebTop100 a s radostí oznamujeme, že jsme si z letošního slavnostního vyhlášení odnesli hned 2 ceny.

WebTop100 je největší soutěží v oblasti digitálního marketingu v České republice, které se účastní každoročně téměř 200 firem. Odborná porota WebTop100 oceňuje kvalitu a profesionalitu webů a marketingových projektů českých firem. 

Letos jsme si odnesli hned dvě ceny. Zvítězili jsme v kategorii B2B projekt s e-shopem GASTRO-TIP, kterého si jako klienta velmi vážíme a jsme rádi, že se nový e-shop rozhodl realizovat právě s námi. Jedná se o náročný projekt, který i nadále rozvíjíme a děkujeme klientovi za důvěru, kterou do nás a hlavně do našeho projektového manažera Antonína Černého vkládá. 

NETservis je pro nás spolehlivým partnerem, na kterém oceňujeme jejich nasazení, vstřícnou komunikaci a především flexibilitu, díky které se nám společně a rychle podařilo vyřešit jakýkoliv problém. Víme, že se na ně můžeme spolehnout, a to je pro nás na ta nejvyšší hodnota. Těšíme se na další projekty, říká Jan Běloch, projektový IT manažer Gastro-tipu.

Druhou cenu jsme si odnesli s několikrát oceněným projektem PROFICATERING, který letos získal druhé místo v kategorii firemní web roku 2022. Všechny výsledky si můžete prohlédnout zde.